Wil je verder groeien in je werk, maar vind je het lastig om de volgende stap te nemen? Voel je al een tijd dat wat je nu doet niet meer bij je past, maar weet je niet wat je dan wilt doen? Wil je je graag blijven ontwikkelen als mens en wil je daar begeleiding in? Dan help ik je graag verder!

Ik coach mensen, met alle mogelijke achtergronden en ontwikkelvragen.

Door ruimte te creëren en je een spiegel voor te houden maken we samen tijd om jouw belemmeringen in beeld te brengen en ze op te laten lossen. Dit doen we samen waarbij ik goed luister naar jou, voel en doorvraag.

Ik gebruik verschillende methodieken zodat je patronen in jouw gedrag en geschiedenis gaat herkennen en daarnaast ook meer gaat voelen vanuit je eigen lichaam. Die methodieken kun je voor het grootste deel zelf toepassen in jouw dagelijks leven. Zodat je je steeds meer bewust wordt van je eigen gedrag, je wensen en je doelen, en je leven ook na ons coachtraject kan blijven sturen in de richting die jij wilt.

Werkwijze

Een coachtraject start met een vrijblijvend intakegesprek in Rotterdam. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw coachvraag. Ik zal je ook mijn werkwijze uitleggen. Op basis van dit gesprek maak ik een voorstel over hoe jouw specifieke coachtraject eruit kan zien. Ook geef ik aan welke kosten daaraan verbonden zijn voor jou of je werkgever.

Na afloop van jouw coachtraject heb je meer inzicht in jezelf, jouw patronen en drijfveren. Je weet beter wat bij jou past en wat je volgende stappen zijn. Ten slotte heb je concrete handvatten om jouw ontwikkeling door te zetten en jouw doelen te realiseren.

Ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen doen? Neem dan contact met mij op per mail, via de telefoon of met het contactformulier.

Reviews